Colloidaal Zilver Kopen?

Gepubliceerd dec. 18, 21
6 min read

Bestel Nu Colloidaal-zilver En Help Je Lichaam - Puur Colloidaal.nl

Echt colloïdaal zilver met een deeltjesgrootte van 0,65 nm tm ongeveer 60 nm is altijd geel en afhankelijk van het aantal mg/liter zal de kleur geel, meer of minder intens zijn. Vanaf ongeveer 4 ppm zilverdeeltjes (zilveratomen-clusters) kan je, hetzij, heel miniem waarneembaar, de gele kleur waarnemen. De gele uitstraling van colloïdaal zilver komt omdat zilverdeeltjes (nano zilverdeeltjes) lichtkleuren absorberen en de tegenovergestelde lichtkleuren weerkaatsen.

De licht weerkaatsing/absorbering van zilverdeeltjes kan men meten dmv de volgende techniek:UV/VIS spectroscopie. Zoals je kan zien in onderstaande (UV/VIS spectroscopie) grafiek, absorberen de kleinste zilverdeeltjes het meeste licht dat een golflengte heeft van tussen de 380 nm en 420 nm. De nano zilverdeeltjes in colloïdaal zilver hebben de eigenschap dat ze de kleur tussen de 380 nm en 450 nm absorberen en dus de “tegenovergestelde kleur” reflecteren.

Ja! Met 100 % zekerheid. Ionisch zilver bevat nagenoeg alleen zilverionen en colloïdaal zilver bevat nagenoeg alleen zilver-atomen (zilverdeeltjes). Men heeft simpelweg niet de kennis om een echt colloïdaal product te maken en kiest dan voor een “mooie praatjes en plaatjes” strategie om het product aan te prijzen. Wij vinden dat een product minimaal uit 80 % zilverdeeltjes (zilver-atomen clusters) moet bestaan.

Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater - Puur Colloidaal.nl

100% Neen. Alleen zilverionen hebben een positieve lading. Dit kan je simpel navragen op elk chemie-forum. 20 ppm betekent 20 milligram totaal zilver (zilver-atomen en zilverionen) per liter. Dit is ONMOGELIJK, een colloïdaal product, zonder extra chemische stabilisatoren bevat ALTIJD meerdere deeltjes van verschillende afmetingen. Men gaat ervan uit dat de gemiddelde consument niet veel begrijpt van colloïdale producten en gebruikt dit dan om ongefundeerde uitspraken te kunnen doen, zodat er op een makkelijke manier een inferieur product kan worden verkocht.

Colloïdaal zilver voor de hond kent vele toepassingsgebieden - Puur colloidaal zilver. Vanwege de vele positieve ervaringen, maar ook minder goede geluiden, willen wij colloïdaal zilver voor de hond eens nader toelichten. Wat is het nou eigenlijk, waarvoor kan het worden gebruikt en waar dien je als baasje op te letten? Lees snel verder en ontdek er alles over.

Men geleidt elektrische door stroom een bak met gedistilleerd water met daarin zilver. Puur colloidaal zilver. Hierdoor ontstaan er hele kleine zilverdeeltjes in het water. Doordat het zilver is opgesplitst in zeer kleine colloïden (nano deeltjes) is de zuiverende werking van het zilver nog effectiever. Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft.

Colloïdaal Zilver En Goud

Het is een 100% natuurlijk product dat over de hele wereld zowel inwendig als uitwendig wordt gebruikt. Maar vanwege wetgeving mogen aanbieders van dit nano zilver dit niet meer voor inwendig gebruik aanbieden binnen Europa - Bestel nu Colloidaal-Zilver en help Je Lichaam. Door de antibacteriële en antivirale werking kan nano zilver goed worden ingezet bij bacteriële en virale infecties maar het is ook effectief in de strijd tegen schimmels en parasieten.

 • Wat doet colloïdaal zilver?
 • Is zilver ontsmettend?
 • Waar kan ik colloidaal zilver kopen?
 • Waar is Nano goud goed voor?
 • Soms is het niet anders en is een behandeling met antibiotica nodig, dat voorop gesteld. Maar als het anders kan, is het – mede door de mogelijke bijwerkingen van antibiotica – een goed idee om naar alternatieven te kijken. Eigenlijk kun je zilverwater voor de hond zien als een natuurlijk antibiotica.

  Colloïdaal zilver kan bij de hond ook worden ingezet als detoxmiddel. Ook kan het bijdragen aan een goede stoelgang. Zoals altijd geven wij ook hier het advies om bij twijfel altijd even met je dierenarts te overleggen. Gratis verzending vanaf €50 Gemakkelijk achteraf betalen Voor 15. 00 besteld - morgen in huis, Overzicht toepassingen colloïdaal zilver hond, Zoals we al zeiden zijn de toepassingen van zilverwater enorm divers.

  Colloidaal Zilver - Zilverwater

  Belangrijk is wel, dat je een hoogwaardig product gebruikt - Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 ml kopen. Goede kwaliteit zilverwater herkennen, Als je ervoor kiest om colloïdaal zilver te gebruiken voor je hond is het van belang dat je colloïdaal zilver van goede kwaliteit neemt. Er is ontzettend veel te krijgen en we snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet.

  Er zijn een aantal dingen waar je op zou moeten letten. Er wordt helaas veel zilverwater verkocht als zodanig, terwijl het dat helemaal niet is. Echt zilverwater herken je aan de gele kleur. Dit komt omdat de zilveratomen licht weerkaatsen. Colloïdaal zilver met een concentratie van 20 ppm doet qua kleur denken aan een citronella-kaars.

  Vanaf een concentratie van 4 ppm zal het water ietwat geel kleuren. Voor de optimale werking echter, adviseren wij een concentratie van 20 ppm. Pas op voor ionisch zilverwater, Als je helemaal geen kleur ziet en het goedje oogt als water is het waarschijnlijk ionisch zilver (al dan wel niet met een verwaarloosbaar gehalte colloïdaal zilver).

  De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver - Naturema Nederland

  In tegenstelling tot ionisch zilver, is echt colloïdaal zilver vele malen stabieler. Ook zijn er dan simpelweg geen nanodeeltjes zilver in het water waardoor het dus niet dezelfde eigenschappen heeft. Ionisch zilverwater is geen slecht middel, het is simpelweg geen Colloidaal zilver terwijl het vaak wel onder die naam verkocht wordt - Colloidaal Zilver 500ppm.

  Dit is namelijk een puur en eerlijk product en bevat alleen water en zilveratomen, geen andere toevoegingen of stabilisatoren. Colloïdaal zilver hond dosering, De dosering van colloïdaal zilver voor je hond hangt een beetje af van het ras en de kwaal. Het gewicht van het diertje speelt hierbij ook een rol.

  Ook voor uitwendig gebruik is exacte dosering moeilijk aan te geven omdat het volledig afhangt van de kwaliteit van het zilverwater. Toepassing gebeurt doorgaans door de op beoogde plek meermaals per dag te druppelen of de plek in te spuiten. Soms kun je wattenstaafjes of schijfjes gebruiken om een bepaalde plek te reinigen.

  Verschil Tussen Ionisch En Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

  Houd altijd het gedrag van je harige vriend maar ook de (positieve) ontwikkeling van de kwaal goed in de gaten. Zilverwater kan langdurig worden gebruikt en kan ook worden gegeven aan drachtige of zogende huisdieren. Je hoeft colloïdaal zilverwater niet te schudden voor gebruik. Colloïdaal zilver - Natuursupplementen. Bewaar je colloïdaal zilverwater buiten de koelkast en op afstand van stralingsbronnen zoals licht of bijvoorbeeld een straal-antenne.

  Zilverwater en de wetenschap, Er zijn enorm veel wetenschappelijke studies naar colloïdaal zilver gedaan. Positieve eigenschappen bij infecties en aandoeningen zijn dan ook wetenschappelijk bewezen. Pubmed is een van de meest toonaangevende websites voor wetenschappelijke publicaties. Hier kun je dan ook vrij veel vinden over de werking van het nano zilver.

  Door de vele toepassingsgebieden is het erg handig om in huis te hebben. Mocht je vragen hebben over zilverwater neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord. De uitdrukking ‘dat is zo schoon als zilver’ komt toch echt ergens vandaan. Ervaar het zelf en ontdek wat puur zilverwater voor je hond kan doen! (candida)https://www.

  Colloidaal Zilver 500ppm - Puur Colloidaal.nl

  Colloïdaal Nano Zilver Water 1 Liter - puurcolloidaal.nlColoïdaal Zilver Is Een Zeer Effectief Antibioticum - Naturema Nederland
  Colloidaal Zilver Silver 500 Ppm - Colloidaal Zilver - Health Products - Puur Colloidaal.nl

  Met de wetenschap dat water een geheugen heeft en mede als gevolg hiervan een boodschap kan doorgeven is het interessant om te kijken naar de helende werking van edelmetalen als zilver en goud. Naast de reguliere functie van de Aqua Aurora Vitaliser®, het terugbrengen van de natuurlijke trilling in water (het wissen van ongewenste informatie van schadelijke stoffen), is het namelijk ook mogelijk om informatie van bepaalde elementen aan het water toe te voegen en daarmee effecten te realiseren zonder dat een dergelijk element daadwerkelijk aan het water wordt toegevoegd.

Meer van Haargroei

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

Published Jan 01, 23
6 min read

Alles Wat U Moet Weten Over Colloidaal Zilver

Published Oct 20, 22
6 min read

Liever Gezond Colloidaal Zilverzalf (100 Ml)

Published Oct 10, 22
6 min read