Tandenbleekstrips - Teeth Whitestrips, Thuis Je Tanden Bleken?

Gepubliceerd jan. 30, 22
6 min read

crest Whitening Strips

Waarom tanden bleken? Het uiterlijk van een persoon is heel belangrijk, want mensen krijgen zo een eerste indruk van je. Iemand met een slecht gebit zal een andere indruk achterlaten dan iemand met een goed gebit. Vaak kan men er niets aan doen dat men slechte tanden heeft, maar er zal dan toch gedacht worden dat het gebit niet goed verzorgd is.

Iedereen wil er zo goed mogelijk uitzien. Er wordt dan ook steeds vaker een bezoekje aan de tandarts gebracht om tanden te bleken. Het is tegenwoordig ook goed mogelijk om dit thuis te doen met een tandenbleekset. Snel & Veilig een wit gebit? - Morgen in huis. Tanden bleken thuis: is het veilig? Ja, thuis je tanden bleken is volkomen veilig – zolang er geen onderliggende problemen aanwezig zijn zoals ontstoken tandvlees.

Gleamwhite Advanced Teeth Whitening Strips

Studies tonen aan dat het proces veilig is en thuis je tanden bleken is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste methode. Wat bepaalt de kleur van je tanden? Met name het tandbeen bepaalt de kleur van je tanden. Het glazuur is doorzichtig - GleamWhitestrips Professional online webwinkel. Tanden zijn opgebouwd uit tandbeen met daaroverheen een laag doorzichtig glazuur.

De oorspronkelijke kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald. Zo kan het zijn dat de een van jongs af aan met witte tanden rondloopt, waar de ander gele, grijze of zelfs bruine tanden heeft. Door de jaren heen verkleuren tanden vaak door eet-, drink- en leefgewoonten. Wat houdt de thuisbleekmethode precies in? De thuisbleekmethode houdt in dat u bij de tandarts een bleekmal op maat laat vervaardigen en dat u deze, met aanbreng van bijbehorende bleekgel, thuis draagt (‘s nachts).

Originele crest Whitestrips-tanden Bleken - Verkoop!

Hierdoor wordt uw tandvlees beschermd tegen de blekende stof (peroxide). De op maat gemaakte bleekmallen gaan jaren mee en u kunt na verloop van tijd in overleg met de tandarts de behandeling herhalen. U hoeft dan alleen de bleekgel bij te kopen. In overleg met de tandarts wordt bepaald hoelang u kunt gaan bleken.

Product Review: crest Whitestrips! Mooie Wittere Tanden In 2021?Koop crest Whitestrips Met Gratis Verzending

Dit kost aanzienlijk minder dan een bezoek aan de tandarts, hoewel het comfort iets minder zal zijn, omdat een standaard tandenbleekset niet op maat is gemaakt. Werkt het? Bij meerdere behandelingen (thuis of bij de tandarts) kun je een resultaat behalen van 4 tot 10 tinten verschil. Bij herhaaldelijke behandelingen levert dit is een duidelijk verschil op dat over het algemeen wordt opgemerkt door vrienden en kennissen.

12 Tips Voor Het Krijgen Van Witte Tanden

Roken, (veel) rode wijn en koffie veroorzaken aanslag op uw tanden en kiezen en maken bleken een minder geschikte optie voor wittere tanden. In het algemeen, hebben gele tanden de neiging om beter te reageren op de behandeling dan tanden met grijze tinten. Tanden die zijn gekleurd door medicijnen reageren over het algemeen niet goed op het bleekproces.

Het bleekresultaat is direct na het bleken het grootst en neemt geleidelijk aan in 6-12 maanden enkele tinten af. Opmerkelijk genoeg is echter na ongeveer 1 jaar een korte bleektijd (‘touch up’) voldoende om de oorspronkelijke witte kleur weer terug te krijgen. Wat zijn de mogelijkheden om zelf je tanden te bleken met een tandenbleekset? Voordat je naar de tandarts gaat is het de moeite waard om eerst goedkopere oplossingen te proberen.

Zelf Tanden Bleken

Een bepaalde dure methode kan geen enkel effect hebben bij het ene gebit, terwijl een goedkopere oplossing juist wel tot een goed resultaat leidt. Hieronder staan de beschikbare methodes om zelf je tanden te bleken: : Dit zijn reinigingsmiddelen die het oppervlakte van je tanden schoner maken, waardoor de witte glazuurlaag weer beter zichtbaar wordt.

Gleamwhite 3d Whitening Strips - Tandenblekercrest Luxe Whitestrips Professional Effects

Het maakt de tanden vooral schoon, maar als je al schone tanden hebt (omdat je bijvoorbeeld net bij de tandarts bent geweest) dan zal dit weinig effect hebben. Het maakt de tanden vooral witter door het aanwezige tandplak of tandsteen te verwijderen. : Je plakt deze aan het oppervlak van je tanden voor een bepaalde tijd.

Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

Dit is dezelfde stof die een tandarts gebruikt. Je kunt verwachten dat ze je tanden tot ongeveer vijf tinten lichter maken. : Dit heeft een vergelijkbaar effect als de tandpastas en mondspoelingen. Je kunt het ook in combinatie gebruiken met blekende tandpasta. Het werkt vooral goed voor het verwijderen van vlekken op het tandglazuur.

Het vergt wel enige discipline om elke dag 10-15 minuten stil te zitten met een bleekmal in je mond. De resultaten zijn uitstekend, zolang je de discipline kunt opbrengen om dit elke dag te doen. Verwacht een verbetering van enkele tinten na een week gebruik. Wat zijn de bijwerkingen? Tijdens het bleken kunnen uw tanden gevoelig worden.

Gleamwhitestrips De Beste Kwaliteit Online Bestellen

Wanneer zie ik resultaten? Bij correct gebruik is één week voldoende om te evalueren of een product werkt voor uw tanden. Maak een foto van uw glimlach voordat u een tandenbleekset de eerste keer gebruikt. Neem een tweede foto een week later, en vergelijk de twee. Als je een verandering ziet, dan werkt het.Als uw tanden zijn niet witter worden door een tandenbleekset, dan is het ook mogelijk om de tandarts er naar te laten kijken. Soms kan de ene methode werken bij een bepaalde patiënt, terwijl de andere methode niet werkt. Blijf wel realistisch met het herhalen van dezelfde methode. Als je geen goede resultaten ziet na één doos met strips, dan zal het met 10 dozen niet opeens veel beter worden.

Snel & Veilig Een Wit Gebit? - Morgen In Huis

Vóór 2012 was dit percentage 35%, waardoor de effectiviteit van een behandeling bij de tandarts sterk is afgenomen. Dit lagere percentage zorgt er ook voor dat een goede behandeling tegenwoordig veel langer duurt dan de gebruikelijke 1 tot 1 1/2 uur. De behandeling was vroeger vrij betaalbaar (250,00 euro) maar is door de nieuwe wetgeving aanzienlijk duurder geworden.

Nadat de gel is aangebracht wordt de gel middels licht geactiveerd door het plaatsen van een lichtvenster boven de tandenboog - GleamWhite Advanced Teeth Whitening Strips. Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving zijn de kosten helaas omhoog gegaan, waardoor een patient moet rekenen op zo’n 400-500 euro voor een professionele behandeling. Voorheen was het zeker de moeite waard om naar de tandarts te gaan – met name omdat een tandarts een sterkere vorm van waterstofperoxide mocht gebruiken, die niet verkocht mocht worden in combinatie met thuisbleeksets.

Product Review: crest Whitestrips! Mooie Wittere Tanden In 2021?

In de afgelopen jaren is het daarom steeds populairder om thuis zelf tanden te bleken - GleamWhite Luxe Whitestrips Professional Effects. Algemene tips voor wittere tanden Stop met roken. Tabak is slecht voor uw gezondheid – en de kleur van uw tanden. Pas op met koffie, thee, cola en rode wijn. Tandenbleek Strips online bestellen. Alle dranken die onoplosbare vlekken veroorzaken op een wit tafellaken zijn ook slecht voor je tanden.

Houd je mond gezond. Poets je tanden goed op zijn minst twee keer per dag - Whitening Strips Beste koop via de webshop bestellen. Gebruik een blekende tandpasta. Vergeet niet te flossen. Ga ten minste twee keer per jaar naar een tandarts. Schone tanden zijn ook witter. Er is minder tandplak en tandsteen zichtbaar, waardoor het witte glazuur beter tot zijn recht komt.

Is Zelf Tanden Bleken Wel Veilig?

Het bleken van verkleurde gebitselementen kan daarbij helpen. Gedurende het leven van een mens eet en drinkt men voeding een dranken met veel kleurstoffen. Denk aan thee, koffie cola en rode wijn. Maar ook door roken verkleuren in veel gevallen de tanden. De kleurstoffen trekken in het glazuur van de tanden en veroorzaken daar vaak een gelige verkleuring.

Meer van Sport

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

Published Jan 01, 23
6 min read

Alles Wat U Moet Weten Over Colloidaal Zilver

Published Oct 20, 22
6 min read

Liever Gezond Colloidaal Zilverzalf (100 Ml)

Published Oct 10, 22
6 min read